11. AILA Europe Junior Researcher Meeting in Applied Linguistics / 11. Konferencija za mlade istraživače iz oblasti primijenjene lingvistike
Produžen rok za prijave!
 
Društvo za unapređenje primijenjene lingvistike u Bosni i Hercegovini / The Society for the Advancement of Applied Linguistics in Bosnia and Herzegovina (SAALinBiH) organizuje 11. AILA Europe Junior Researcher Meeting in Applied Linguistics / 11. Konferenciju za mlade istrazivače iz oblasti primijenjene lingvistike koja će se održati na Filozofskom fakultetu i Historijskom muzeju Bosne i Hercegovine od 26.-28. septembra 2019. godine u Sarajevu.
Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da je rok za prijave produžen do 10. maja 2019.
Magistranti, doktorandi, i doktori nauka iz oblasti primijenjene lingvistike koji su doktorirali u posljednje tri godine će imati priliku da izlože svoje radove, istraživanja, dijelove disertacija i projekte u interaktivnom okruženju i uz razmjenu iskustava sa mladim naučnicima širom Evrope.
Tema konferencije je Multiperspektivnost u primijenjenoj lingvistici / Multiperspectivity in Applied Linguistics. Službeni jezici konferencije su engleski i bosanski/hrvatski/srpski.
Poziv za prijave je u prilogu. Zvanična web stranica konferencije je https://jrmsarajevo.org/.
Za dodatna pitanja se možete obratiti na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..