Sberbank BH je za studente pripremila set pogodnosti, posebno prilagođenih studentima i njihovim potrebama, u okviru koje bez naknade mogu otvoriti studentski račun, dobiti debitnu karticu, koristiti mobilno i internet bankarstvo, te izvod po tekućem računu.

Izuzev navedenog, a vodeći se činjenicama da su mjesec septembar i oktobar periodi kada se studenti upisuju na fakultet, za studente Filozofskog fakulteta smo pripremili i dodatne pogodnosti.

Naime, svi studenti Filozofskog fakulteta, koji u periodu od 10.09.2018. godine do 31.10.2018. godine otvore studentski račun, omogućili smo i plaćanje školarine za 0,00 KM, odnosno bez ikakvih naknada. Studente će u poslovnici Marijin Dvor (Unitic) čekati unaprijed odštampane uplatnice sa popunjenim podacima o uplati. Plaćanje bez naknade će moći izvršiti na šalteru koji je otvoren posebno za njih, kako ne bi čekali u redovima.

No, to nije sve. Za sve studente koji u navedenom periodu ugovore studentski račun imamo i dodatnu pogodnost, a to je 10,00 KM dopune kredita za prepaid broj BH Telecoma ili HT Eroneta.

Ovo je jedinstvena prilika za studente da se finansijski osamostale uz besplatan set osnovnih bankarskih proizvoda, te da na jednostavan i siguran način upravljaju svojim budžetom dok se pripremaju za budućnost.

Otvaranje tekućeg računa je brzo i lako, a sve što studentima treba jeste:

  • Index
  • Lična karta i
  • Prijava mjesta boravka ne starija od šest mjeseci.

Više informacija o studentskom računu možete pronaći na linku: https://www.sberbank.ba/bs/stanovnistvo/studentski-racun ili pozivom na Call Centar Sberbank BH +387 (0)33 294 700.

Posebna ponuda Sberbank BH za studente Filozofskog fakulteta u Sarajevu (.pdf)