Obavještavamo sve nastavnike, saradnike i doktorante Filozofskog  fakulteta Univerziteta u Sarajevu te kolege i kolegice sa drugih univerziteta, naučnih institucija i dr. da je otvoren Poziv za prijave radova za časopis Radovi Filozofskog fakulteta u Sarajevu, broj XXII, za 2019. godinu.

Časopis Radovi Filozofskog fakulteta u Sarajevu od prošlog broja (za 2018. godinu) indeksiran je u bazi EBSCO, a referiran je i u ROAD-u i CEEOL-u.

Prvi rok za prijavu radova je 01. 05. 2019, a drugi i finalni rok je 01. 07. 2019. godine. Nakon tog termina, radovi neće biti uzeti u razmatranje.

Poziv se nalazi na linku: http://ejournals.ff.unsa.ba

Sve informacije na linku su na engleskom jeziku, ali prijevod Uputa za autore dat je u prilogu ovog Poziva za prijavu radova.

U slučaju problema prilikom prijave radova, možete se obratiti na e-mail adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Molimo sve one koji žele objaviti radove da to učine u navedenim rokovima kako bismo mogli blagovremeno pristupiti aktivnostima recenzentskog postupka i obrade tekstova i time ispoštovati planirani termin za objavljivanje.

Prilog:

Upute za autore

Redakcija časopisa Radovi Filozofskog fakulteta u Sarajevu