Dobrodošli na zvanične stranice Filozofskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

Važno obavještenje za studente

Student se može prijaviti na jedan (1) univerzitet.

Ukoliko dobijete informaciju da niste dobili stipendiju za koju ste se prijavili, a bude još otvorenih konkursa, možete se opet prijaviti na samo jedan univerzitet (nije više moguće da se prijavljujete na dva ili više univerziteta istovremeno).

Erasmus+ | Konkursi

Mobilnost studenata

 
 
 

U svjetlu novog poziva za dostavljanje projektnih prijedloga u okviru orograma Erasmus+, Služba za međunarodnu saradnju Univerziteta u Sarajevu poziva na info trening sesiju za pripremanje projektnih prijedloga, s akcentom na izmjene u odnosu na prethodne pozive i nove prioritete.

Predavanje će održati gospodin Suad Muhibic, direktor Nacionalnog Erasmus+ ureda,  22. novembra 2017. godine, sa početkom u 11, 00 sati u Svečanoj sali Rektorata. Ukoliko imate pitanje za koje odgovor niste našli u Erasmus+ programskom vodiču, isto možete dostaviti putem donjeg maila i biće proslijeđeno gospodinu Muhibicu kako bi se pripremio.

Potrebno je najaviti prisustvo na mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..