Filozofski fakultet u Sarajevu organizira kurs bosanskog/hrvatskog/srpskog jezika za sve zainteresirane kandidate i kandidatkinje!

Jedan čas traje 45 minuta, a cijena je 20 KM. Moguće je pohađati individualni, intenzivni kurs, ili u kombinaciji s drugim kandidatima, ukoliko se prijavi dovoljan broj kandidata, te je u tom slučaju cijena manja. Kurs je prilagođen nivou i potrebama kandidata.

Prijavu možete izvršiti putem prijavnog obrasca: Prijavni obrazac

Prijavu možete poslati na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili donijeti lično na Filozofski fakultet, u sobu br. 8, u prizemlju Fakulteta. Potrebno je da nam dostavite i fotokopiju pasoša i originalnu uplatnicu.

 

Za sve ostale detalje i pitanja budite slobodni da nam se obratite putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na broj telefona: 033/253-290

 


 

Faculty of Philosophy in Sarajevo is organizing course of Bosnian/Croatian/Serbian Language for all interested candidates!

Duration of a class is 45 minutes, and the price is 20 BAM. It is possible to attend individual – intensive course, or to attend the classes in the combination with the other candidates, in case there is a sufficient number of candidates: the price shall be lowered accordingly. The course is adapted to the level and the needs of the candidate.

You can apply by filling this form: Applicaton form

You can send us the application form by e-mail (Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.) or you can bring it to the Faculty, to the room number 8, at the ground floor. You should also provide your passport copy and the original payment slip.
 

For all other details or questions, please feel free to contact us via e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. or by phone: 033/253-290