POSEBNE NAPOMENE:

Studenti koji su za isti nivo studija imali dva (2) puta stipendiju Evropske komisije (Erasmus Mundus i/ili Erasmus+), ne mogu u okviru tog istog ciklusa studija ponovo koristiti stipendije, niti se tim studentima može izdati nominacijsko pismo za ove stipendije.

Student se može prijaviti na jedan (1) univerzitet. Ukoliko dobijete informaciju da niste dobili stipendiju za koju ste se prijavili, a bude još otvorenih konkursa, možete se opet prijaviti na samo jedan univerzitet (nije više moguće da se prijavljujete na dva ili više univerziteta istovremeno).

Studenti koji su već koristili stipendiju, a imaju pravo da se prijave opet, pored standardne dokumentacije moraju dostaviti dokaz o priznavanju ostvarenih rezultata iz prethodne mobilnosti.

Akademsko i administrativno osoblje nema ograničenje u korištenju mobilnosti, međutim prednost se daje osoblju koje dosad nije koristilo Erasmus+ mobilnost. Preporučuju se dvije mobilnosti u toku akademske godine za osoblje.

ZA STUDENTE FILOZOFSKOG FAKULTETA U SARAJEVU

ZA OSTVARIVANJE MOBILINOSTI

 NA MEĐUNARODNOM PSIHOANALITIČKOM UNIVERZITETU U BERLINU

 

ROK ZA PRIJAVE: 25. 12. 2015.

Za sva pitanja i dodatne informacije obratiti se

 koordinatorici projekta MAIDI KOSO-DRLJEVIĆ

na adresu: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili lično u kancelariju br. 65.

Kompletnu obavijest možete preuzeti iz priloga sa linka ispod.

ERASMUS+ stipendije - prijave za ostvarivanje mobilnosti u Berlinu

Erasmus+ sporazumi i CEEPUS mreže UNSA-FF