O B A V I J E S T 

 

Temeljem upravo okončanih izbora unutar Internacionalnog društva filozofa-komparativista u USA (skraćeno CPWP: www.cpwponline.org info o tomu ispod), izabran je na dužnost predsjednika Upravnog odbora istog Prof. Nevad Kahteran sa Filozofskog fakulteta UNSA, dok je za potpredsjednika izabran Prof. Soraj  Hongladarom (Mahachula University, Thailand, Asia), a sekretara-blagajnika Prof. Elizabeth Schiltz (College of Wooster, USA) za mandatni period 2024.-27. godine.

Kako je u međuvremenu Prof. Xianglong Zhang preminuo (suutemeljivač the CPWP i kasnije koordinator Savjetodavnog odbora), Bo Mou, kao dosadašnji predsjednik i suutemeljivač CPWP preuzima dužnost koordinatora Savjetodavnog odbora (the Consultancy Board).

Imenovani stupaju na dužnost početkom narednog mjeseca i vjerujemo da će u narednom trogodišnjem razdoblju dodatno osnažiti familijarnost sa pluralnošću perspektiva i inkluzivnom zajedničkošću napose na 25. Svjetskom kongresu filozofa (XXV WCP) u Rimu već koncem narednog mjeseca na La Sapienza Sveučilištu ponad i preko granica kao borderless thinkers, tj. filozofi-komparativisti.