UNIVERZITET U SARAJEVU

FILOZOFSKI FAKULTET

Broj: 02-01/345-1

Sarajevo, 28. 7. 2020. godine

 

Na osnovu Odluke Vijeća Fakulteta, broj: 02-01/345 od 28. 7. 2020. godine, Filozofski fakultet Univerziteta u Sarajevu,  o b j a v l j u j e

 

JAVNI POZIV

za upis kandidata na kurs bosanskog, hrvatskog i srpskog jezika

za strane državljane u studijskoj 2020/2021. godini

Filozofski fakultet u Sarajevu organizira u ljetnom semestru  kurs bosanskog/hrvatskog/srpskog jezika za sve zainteresirane kandidate i kandidatkinje!

Cijena kursa je 180 KM, a možete birati želite li pohađati niži ili viši nivo. Ukupan predviđeni broj časova u ljetnom semestru je 72 časa.

Prijavu možete izvršiti putem prijavnog obrasca: Prijavni obrazac

Prijavu možete poslati na e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili donijeti lično na Filozofski fakultet, u sobu br. 87, u Dekanatu Fakulteta. Potrebno je da nam dostavite i fotokopiju pasoša i originalnu uplatnicu.

Za sve ostale detalje i pitanja budite slobodni da nam se obratite putem e-maila: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na broj telefona: 033/253-278.


Faculty of Philosophy in Sarajevo is organizing course of Bosnian/Croatian/Serbian Language for all interested candidates!

The price of the course is 180 KM, and you may choose whether you wish to attend lower or upper language level. The number of the classes in the spring semester will be 72 classes.

You can apply by filling this form: Applicaton form

You can send us the application form by e-mail (Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.) or you can bring it to the Faculty, to the room number 87, at the first floor. You should also provide your passport copy and the original payment slip.

For all other details or questions, please feel free to contact us via e-mail: Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. or by phone: 033/253-278.

eLADE Centro Acreditado

 

Poziv svim zainteresovanim kandidatima

Filozofski fakultet Univerziteta u Sarajevu je u saradnji sa Centrom za savremene jezike Univerziteta u Granadi - CLM-UGR prepoznat kao administrativni centar za obavljanje ispita iz španskog jezika u svrhu sticanja diplome B1/B2 (eLADE), odnosno održavanje ispita iz španskog jezika nivo B1/B2 pod uvjetima koje postavlja CLM-UGR.