Odsjek za anglistiku

U prilogu mozete preuzeti dopunjene grupe za vjezbe konverzacije i usmenog izrazavanja iz Savremenog engleskog jezika 1.

Mole se redovni i vanredni studenti koji nisu na spisku da se jave asistentici Žero na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

Prilog: Vježbe konverzacije i usmenog izražavanja - grupe

Iz Odsjeka

Obavještavaju se vanredni studenti IV i V godine da je u subotu, 19. 10. 2019. prof. dr. Čirić-Fazlija dostupna za kabinetske konsultacije od 10,00- 11,45.

Obavještavaju se vanredni studenti I godine da će 19. 10. 2019. se nastava seminara iz Uvoda u studij književnosti održati od 12,00-13,45 u prostoriji 235/IV. Studenti treba da za diskusiju pripreme tekstove za prve tri sedmice nastave (vidjeti silabus na http://ff.unsa.ba/files/19_20/silabusi/zimski/anglistika.pdf stranica 111-112). Nastava je obavezna za vandredne studente koji nastavi seminara ne mogu prisustvovati tokom radne sedmice.

IZ ODSJEKA

Obavjestavaju se studenti trece godine da su u prilogu spiskovi grupa za vjezbe i za segment simulacije casa iz predmeta Uvod u metodiku nastave engleskog jezika, FIL ANG 311.

Redovni i vanredni studenti koji nisu na spisku trebaju da se jave asistentici Zero na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do petka (18.10.).

Grupe za simulaciju časa

Grupe za vježbe

Iz Odsjeka

Obavještavaju se studenti I godine da su za prvi sat seminara iz kolegija Uvod u studij književnosti dužni pročitati prvo poglavlje knjige Terryja Eagletona „What is Literature?“. Tekst se može naći u biblioteci fakulteta (u Terry Eagleton, Introduction to Literary Theory), odnosno u zbirci tekstova za kolegij u fakultetskoj kopirnici.

Obavijest o podjeli studenata na grupe za nastavu seminara i vježbi iz Uvoda u studij književnosti se može naći na oglasnoj ploči Odsjeka za anglistiku (IV sprat).

Iz Odsjeka

PREDMET: Društvena i kulturna historija SAD-a do 1865. (FIL ANG 255)

Za raspoređivanje u grupe za vježbe studenti su dužni sami se upisati na popis koji je na vratima sobe 208/IV čitko i uredno. Mole se studenti da se raspoređuju u što je moguće ravnomjernijem broju u grupama, prema naznačenim mjestima koja su na raspolaganju.

Opširnije: Obavijest za studente druge godine...